paper-fans
Tips en inspiratie

5x hier mogen onze paper fans niet ontbreken!

bruiloft-decoratie-paper-fans

Wij zijn fan van paper fans! Deze kleurrijke waaiers vormen namelijk de perfécte backdrop op jullie bruiloft. Van feestelijke gouden paper fans, tot bohemian designs of chique royal blue paper fans. In onze paper fans categorie vind je sowieso iets wat bij jouw bruiloft past. Maar waar ga je ze ophangen? Wij delen de 5 mooiste plekken voor paper fans met je!

bruiloft-decoratie-paper-fans

Backdrop voor de taartentafel

Het aansnijden van de taart is altijd een heerlijk moment. Of jullie het nou direct na de ceremonie, als toetje van het diner of als opening van het feest doen. De gasten zullen watertandend toekijken terwijl het bruidspaar samen het mes in die prachtige taart zet! De fotograaf en videograaf leggen dit moment dan ook maar wat graag vast. Paper fans vormen de perfecte backdrop achter de taart, zodat de taart nóg beter tot zijn recht komt.

Paper fans:
Paper fans Royal Blue

bruiloft-decoratie-paper-fans

Backdrop bij het buffet

Hebben jullie een buffet als diner? Heerlijk, want zo kan iedereen pakken wat hij lekker vindt. Maar als we heel eerlijk zijn, staat het buffet soms niet héél mooi gepresenteerd… Natuurlijk is het lastig om die stalen bakken Pinterest pretty te presenteren, maar geloof ons: een mooie backdrop van paper fans doet al wonderen. Natuurlijk kun je ze ook gewoon in de eetzaal hangen!

Paper fans:
Paper fans White & Gold

bruiloft-decoratie-paper-fans

Backdrop bij de photobooth

Waarschijnlijk ken je de photobooth backdrops wel. Dat zijn een soort gordijnen waarmee je gemakkelijk een achtergrond voor de photobooth maakt. Wil je eens wat anders? Een groepje paper fans vormt een prachtige achtergrond voor jullie photobooth!

Paper fans:
Paper fans White & Gold

bruiloft-decoratie-paper-fans

Backdrop bij de ceremonie

Van de ceremonie van jullie bruiloft worden misschien nog wel de meeste foto’s gemaakt (oké, afgezien van de fotoshoot dan). Gedurende dit halfuur staan jullie helemaal in het middelpunt en luisteren jullie naar een liefdevol verhaal van jullie ambtenaar. Jullie zijn misschien volledig verdiept in de ambtenaar en elkaar, maar de gasten kijken natuurlijk vooral naar jullie! Zeker als hét moment van de dag zich aandoet: het ja-woord.

Om ook de ja-woord foto’s perfect te maken, is het wel zo leuk om de ceremoniezaal een beetje aan te kleden. Paper fans vormen wederom de perfecte backdrop van jullie moment. Trouwen jullie buiten? Hang ze dan in de bomen! Dat geeft een prachtig effect.

Paper fans:
Mega set paper fans Gold Foil

bruiloft-decoratie-paper-fans

Backdrop bij de candy table

En als laatste staan onze paper fans ook geweldig als backdrop bij de candy table. Zoals je ziet, kun je paper fans ook prachtig combineren met bloemen of decoratie klimop.

Paper fans:
Mega set paper fans Botanical Flower

Waar gaan jullie de paper fans ophangen?

Volg ons op Facebook, Instagram, Pinterest en Bloglovin voor nog meer trouwinspiratie!

Related Posts

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *