bruiloft-photobooth
DIY, Tips en inspiratie

Photobooth props

photobooth-props-bruiloft-decoratie (1)

Natuurlijk maakt jullie fotograaf al prachtige foto’s van jullie bruiloft, maar het is ook leuk om compleet ongedwongen foto’s te hebben van jullie gasten. Want wat doen ze, als ze al een aantal alcoholische versnaperingen op hebben en denken dat niemand ze ziet? Juist! Dan maken ze de meest hilarische foto’s!

Maar dan heb je natuurlijk wel een fotohokje, of photobooth nodig! Die verhuren we helaas niet, maar uiteraard verkopen we wel heel veel verschillende photobooth props en backdrops om een prachtige photobooth te creëren!

photobooth-props-bruiloft-decoratie (5)

Photobooth props

We hebben dus heel veel verschillende photobooth props in ons assortiment. Wat dacht je bijvoorbeeld onze ‘Rustic Country’ variant? Die past perfect bij bruiloften met een rustiek thema.

Is rustiek niet echt iets voor jou en ga je liever voor bohemian? Kijk dan eens bij onze photobooth props ‘Boho’!

Photobooth props:
Photobooth props ‘Boho en Photobooth props ‘Rustic Country’

photobooth-props-bruiloft-decoratie (3)

Photobooth props op je vrijgezellenfeest

Maar natuurlijk is een bruiloft niet het enige moment waarop een photobooth van pas komt, ook bij een vrijgezellenfeest kan dat perfect! En je hebt niet eens een compleet hokje nodig om de meest hilarische foto’s te maken! Dat kan ook met je telefoon op selfie-stand.

We hebben twee verschillende photobooth props die perfect passen bij een hip vrijgezellenfeest: Team Bride en I Do Crew. Voor welke ga jij?

Photobooth props:
Photobooth props ‘Team Bride’ en Photobooth props ‘I Do Crew’

photobooth-props-bruiloft-decoratie (2)

Photobooth backdrop

Heb je geen zin om een complete photobooth te huren en doe je het liever zelf? Dat kan heel gemakkelijk met onze backdrops. Wat dacht je bijvoorbeeld van onze floral backdrop in de kleuren wit of goud? Daarmee maak je heel gemakkelijk zelf een photobooth.

En met ons polaroid bord ‘Best Day Ever’ heb je ook zonder moeite een hele leuke photobooth! Laat jullie gasten die bijvoorbeeld vasthouden bij binnenkomst, zodat je zeker weet dat je van alle gasten een foto hebt!

We hebben overigens nog veel meer backdrops! Je vindt ze allemaal hier.

Backdrops:
Polaroid bord ‘Best Day Ever’ en Backdrop ‘White Floral’ 

photobooth-props-bruiloft-decoratie (4)

#instagram

Een leuke manier om al jullie foto’s te verzamelen, is met jullie eigen hashtag op Instagram. En om ervoor te zorgen dat je alle foto’s makkelijk terug kunt vinden, kun je het beste aan iedereen laten weten wat de officiële hashtag is. Dat kan met deze handige vouwkaartjes. Op die manier heb je heel gemakkelijk een mooi overzicht van jullie bruiloft, door de ogen van jullie gasten!

Instagram kaartjes:
Instagram kaartjes ‘Oh Snap’ en Instagram kaartjes ‘Beautiful Botanics’ 

Gaan jullie voor een photobooth op jullie bruiloft?

Volg ons op Facebook, Instagram, Pinterest en Bloglovin voor nog meer trouwinspiratie!

Related Posts

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *