Blog, Tips en inspiratie

3 x de mooiste ringdoosjes met jullie initialen erop!

Heeft jullie bruiloft een bohemian, woodland of romantisch thema? Dan zijn deze drie ringdoosjes zeker iets voor jullie! Je kunt ze vullen met wat je maar wilt en het allerleukste is: jullie initialen worden erop gezet! Voor een extra persoonlijke touch op jullie bruiloft.

ringdoosje-initialen

Acryl ringdoosje leaves

Dit ringdoosje van acryl heeft een prachtige opdruk van blaadjes. In het midden worden jullie initialen geplaatst met een &-teken ertussen. Vul hem met mos, blaadjes of twijgjes voor een fijne bohemian uitstraling. Ook super leuk voor een bruiloft in het bos met een woodland thema!

ringdoosje-initialen

Acryl ringdoosje circle

Dit ringdoosje is iets strakker dan de vorige en heeft wat speelse cirkels om jullie initialen. Het hartje erboven maakt het geheel wat lieflijker. De rozenblaadjes in het ringdoosje hebben een romantisch effect, maar je kunt dit doosje vullen met wat je maar wilt! Ook hier zijn blaadjes, mos of twijgjes weer erg geschikt voor een meer bohemian uitstraling.

ringdoosje-initialen

Acryl ringdoosje arrow

Dit ringdoosje met pijl-opdruk geeft weer een wat meer bohemian uitstraling. De witte veertjes geven een speels effect aan het geheel en laten jullie trouwringen er extra uit springen! Ook dit doosje kun je vullen met wat je maar wilt en daarom helemaal aan luiten sluiten bij jullie trouwthema.

De ringdoosjes kosten €34,99 per stuk.

Enthousiast geworden? Neem dan even een kijkje bij onze ringdoosjes!

Volg ons op Bloglovin, Facebook & Instagram voor meer trouwinspiratie!

Related Posts

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *