De hipste Save the Date kaarten

Ben je op zoek naar de hipste Save the Date kaarten om iedereen te laten weten wanneer jullie gaan trouwen? Dat kan met onze leuke ‘Scratch & Reveal’ collectie! Met deze collectie Save the Date kaarten maak je in een handomdraai een unieke uitnodiging voor jullie ‘Best Day Ever’. Het enige wat je hoeft te doen is jullie namen, de datum en de tijd en locatie in te vullen op deze Save The Date kaarten. Vervolgens plak je de meegeleverde krasstickers over de datum heen en klaar is de Bride to Be!

Natuurlijk hebben we nog veel meer verschillende manieren om op een originele manier je Save the Date kaarten te versturen! We hebben bijvoorbeeld de stijlvolle ‘Scripted Marble’ Save the Date kaarten, die perfect passen bij een industrieel thema, maar ook de gave Save the Date magneten! Je hoeft daar alleen je datum en jullie namen op te schrijven en jullie gasten zien elke dag jullie trouwdatum hangen op de koelkast. Super leuk toch?!

Maar we hebben niet alleen maar Save the Date kaarten in onze ‘Scratch & Reveal’ collectie zitten, er zitten ook kaarten bij waarmee je op een bijzondere manier je bruidsmeisjes of getuigen kunt vragen! Op onze ‘Guess What?’ kaarten kun je zelf een boodschap schrijven onder een gouden sticker in de vorm van een hart. En heb je helemaal geen zin om dat zelf te schrijven? Bij onze ‘Will you be my bridesmaid’ kaarten staat er al standaard een boodschap onder de kraslaag. Wedden dat iedereen ‘Ja’ zegt?!

Je shopt alle Save the Date kaarten hier!