score-that-dress-cards
Tips en inspiratie

UNIEK IN NL | Score that dress! Cards voor je eigen ‘Say YES to the dress’-moment!

score-that-dress-cards-what-a-wonderful-wedding

UNIEK IN NEDERLAND!
Alleen te koop bij What a Wonderful Wedding!

Beleef je eigen ‘Say YES to the dress’-moment!

Vraag een bride to be wat het leukste moment is voor de bruiloft en ze zal ongetwijfeld zeggen: het uitzoeken van dé trouwjurk! Veel romantischer gaat het niet worden namelijk. Je voelt je echt een prinses die dag! Je mag de mooiste jurken aan, terwijl je – al nippend aan een glas champagne – door een bruidszaak huppelt met de allermooiste trouwjurken en accessoires! Dat is toch een droom?! Jammer dat je het maar één keer kunt doen!

Ja, dat trouwjurken passen is fantastisch, maar soms ook lastig! Want wanneer heb je nou DÉ jurk te pakken? Vaak horen we dat het óf de eerste jurk is die je uit het rek pakte óf de jurk waarvan je het het minste verwachtte (onder het mom van ‘nou ja, probeer ik deze ook nog even…’). Eén ding is zeker: zodra er tranen bij komen kijken, heb je dé jurk te pakken!

Om het kiezen wat makkelijker te maken, hebben wij onze Score that dress! Cards ontworpen. Geef ze aan de meiden die met je mee zijn en beleef je eigen ‘Say YES to the dress’-moment!

Vinden ze de jurk niet zo mooi? Dan houden ze de ‘Meh… Dat kan mooier’ kaart omhoog. Is de jurk prachtig? Dan is het tijd voor de ‘Kanshebber! I love it!’ kaart. En heb je DÉ jurk aan?! Dan kan er maar één kaart vastgehouden worden: ‘YES! Dit is dé jurk!’ Laat de tranen maar komen!

Je shopt de Score that dress! Cards hier!

Volg ons op Bloglovin, Facebook & Instagram voor meer trouwinspiratie!

Related Posts

2 thoughts on “UNIEK IN NL | Score that dress! Cards voor je eigen ‘Say YES to the dress’-moment!

  1. Dieuwertje Kamstra schreef:

    Komen de kaarten voor say Yes to the dress nog te koop voor 2 april? Ik zou ze graag willen hebben voor mijn pas afspraak! 😍

    1. Helaas niet! Ze zijn uit ons assortiment 🙁

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

This site is protected by reCaptcha and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.