Tips en inspiratie

Stressvrij je bruiloft plannen

bruiloft-decoratie-bruiloft-plannen-blog-7

Een bruiloft plannen is natuurlijk fantastisch om te doen, maar (laten we eerlijk zijn) het kan soms ook voor behoorlijke stress zorgen. Heb je bijvoorbeeld de tafelschikking klaar, dan blijkt er toch een daggast niet te kunnen. Of heb je net een fotoshoot locatie gevonden, dan zorgen de weersverwachtingen er opeens voor dat je ook naar een alternatief moet kijken.

Om er toch voor te zorgen dat je volledig ontspannen bij het altaar staat, hebben we een aantal bruiloft planners ingekocht. Op die manier weet je zeker dat je niks vergeet!

bruiloft-decoratie-bruiloft-plannen-blog-2

Wedding Planner

Deze Engelstalige Wedding Planner is prachtig! Door de roségouden kleur weten we zeker dat iedere aanstaande bruid er blij van wordt. De planner bevat een checklist met dingen die je een jaar tot 1 week van tevoren moet regelen. Daarnaast kun je een budget lijst bijhouden en de gastenlijst erin noteren. Er is ruimte voor het maken van de tafelindeling, informatie over de trouwlocatie, contacten met leveranciers, to do lijstjes, inspiratie, moodboards en eigen notities. Super handig!

bruiloft-decoratie-bruiloft-plannen-blog-3

Wedding Journal 

Een bruiloft plannen is leuk, het maken van lijstjes is leuker.” Had jij dit kunnen zeggen? Dan is deze Wedding Journal echt iets voor jou! Je kunt er alles in kwijt: al je ideeën over de jurk, de bruidstaart, cadeaus en de tafeldeling. Op die manier is deze Wedding Journal een ideaal hulpmiddel bij de voorbereiding!

Ook leuk, geef de Wedding Journal of de Wedding Planner cadeau aan een aanstaande bruid!

bruiloft-decoratie-bruiloft-plannen-blog-4

Trouwdagboek

Wil je liever niet je voorbereidingen in een Engelstalig boek doen? Of ben je gewoon op zoek naar een super complete bruiloft planner? Dan is het ‘I Do Trouwdagboek’ van Bonjour to You echt iets voor jou! Je kunt er alles in kwijt: van aantekeningen over de fotograaf tot muziek ideeën voor de DJ. Dit boek zorgt gegarandeerd voor een relaxte bruiloft voorbereiding!

bruiloft-decoratie-bruiloft-plannen-blog-6

Selfie cards

Natuurlijk is het leuk om alle voorbereidingen op te schrijven, maar er een foto van maken is nog leuker! Dat kan heel gemakkelijk met deze super hippe Selfie Cards. Heb je net de trouwringen gevonden? Klik. Zag je je droomjurk hangen? Klik. Op die manier kun je na jullie bruiloft nogmaals genieten van alle voorbereidingen!

Welke bruiloft planner lijkt jou het meest handig?

Volg ons op Facebook, Instagram, Pinterest en Bloglovin voor nog meer trouwinspiratie!

Related Posts

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

This site is protected by reCaptcha and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.