Tips en inspiratie

De mooiste tafeldecoratie voor jullie bruiloft! (5 stappen plan!)

tafeldecoratie-bruiloft

Er is zoveel mooie tafeldecoratie te koop, maar hoe pak je dat aan, een tafel decoreren? En hoe zorg je ervoor dat het niet te druk en onoverzichtelijk wordt? Vandaag vertellen we je hoe je in 5 stappen je tafel prachtig decoreert!

tafeldecoratie-bruiloft

1. De basis: een loper of tafelkleed

Je begint het decoreren van de tafels met een mooi basis. Dat kan een tafelkleed zijn, maar vaak is een loper veel stijlvoller! Wil je uitpakken met de tafeldecoratie? Kies dan voor een rustige witte loper, een kanten loper of een juten tafelloper. Houd je de tafel verder vrij eenvoudig? Dan kun je helemaal losgaan met je tafelloper! Kies er bijvoorbeeld één met glitters of pailletten. Super hip!

tafeldecoratie-bruiloft

tafeldecoratie-bruiloft

2. Kies een centrepiece

Na de basis kies je een centrepiece voor elke tafel. Dat kan een groot bloemstuk zijn of juist kleine bloemetjes in vaasjes, die je leuk bij elkaar zet op een houten boomschijf. Of kies voor de trend van 2017 – Botanical Wedding – en ga voor mooie kaarsen in combinatie met natuurlijke bladeren. Heeft jullie bruiloft een rustic thema? Daar passen onze papieren decoratie leaves en decoratiebloemen perfect bij! Ze zijn er in navy blue en oud roze. Prachtig!

Bekijk onze decoratie leaves en bloemen hier!

tafeldecoratie-bruiloft

tafeldecoratie-bruiloft

tafeldecoratie-bruiloft

3. Mooie tafelschikking

Het is een onderdeel waar veel bruiden nachten wakker van liggen: de tafelschikking! Dat dat écht niet moeilijk hoeft te zijn, zullen we jullie een andere keer uitleggen. Maar áls ‘ie er eenmaal is, moet het natuurlijk wel duidelijk zijn wie waar aan tafel plaats mag nemen. Gelukkig is het shoppen van plaatskaartjes een stuk leuker dan het maken van de indeling zelf… En je denkt misschien meteen aan kaartjes, maar dat hoeft natuurlijk niet! Je kunt de namen van je gasten ook op hippe houten schijfjesdoilies of labels schrijven!

tafeldecoratie-bruiloft

4. Hippe stoeldecoratie

Joehoe! Natuurlijk zitten jullie in het middelpunt van de tafel, zodat iedereen jullie kan zien en jullie lekker kunnen kletsen. Reserveer jullie stoelen met prachtige Bride & Groom of Mr & Mrs bordjes! Dat staat súper leuk!

Bekijk al onze stoeldecoratie hier!

tafeldecoratie-bruiloft

tafeldecoratie-bruiloft

5. Maak het af met confetti en servetten

Nu alle grote dingen staan, is het tijd voor de details! Maak jullie tafeldecoratie helemaal af met deze leuke love decoratieletters, mooie servetten en tafelconfetti!

tafeldecoratie-bruiloft

Je shopt al onze tafeldecoratie hier!

Volg ons op Bloglovin, Facebook & Instagram voor meer trouwinspiratie!

Related Posts

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This site is protected by reCaptcha and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.