trouwartikelen
Bij ons vind je alles wat je nodig hebt voor je bruiloft!

YES! Je gaat trouwen en bent druk bezig met de voorbereidingen. Maar je merkt waarschijnlijk ook dat er tijdens die maanden voor de bruiloft veel vragen voorbij komen. Welke trouwfoto’s vind je mooi? Wil je ook een videograaf? Gaan we een openingsdans doen? Welke trouwartikelen passen bij jullie thema?

Bij die laatste vraag kunnen we jullie gelukkig helpen. We hebben namelijk al onze trouwartikelen handig in thema’s ingedeeld, zodat je precies kunt zien welke trouwartikelen er allemaal bij jullie passen. Hieronder geven we al een aantal voorbeelden van trouwartikelen die mooi staan bij bijna ieder thema!

Trouwartikelen – Alles voor de ceremonie

trouwartikelen-4
Gaan jullie geloften voorlezen? Dan zijn onze geloften boekjes heel handig!

Voor de meeste bruidsparen is de ceremonie het belangrijkste moment van de dag. Want na dat moment zijn jullie officieel getrouwd! De laatste jaren wordt het steeds populairder om, naast het woordje ‘JA’, ook geloften tegenover elkaar uit te spreken. Om ervoor te zorgen dat je voor het altaar niet vergeet wat je wilt zeggen, kan het handig zijn om die op te schrijven.

En natuurlijk hebben we daar super leuke geloften boekjes voor, die ook nog eens prachtig staan op jullie trouwfoto’s! We hebben varianten in roségoud en blush, maar we hebben ook boekjes waar je zelfs jullie namen op kunt laten zetten! Je vindt hier al onze geloften boekjes.

trouwartikelen-5
Een prachtige plek voor jullie ringen.

Maar natuurlijk hebben we nog veel meer trouwartikelen die je kunt gebruiken bij de ceremonie. Wat dacht je bijvoorbeeld van onze ringdoosjes en ringkussens? Die vormen een prachtige bewaarplaats voor jullie ringen.

En dan hebben we natuurlijk nog andere trouwartikelen voor bij de ceremonie, zoals bijvoorbeeld onze confetti kanonnen, rozenblaadjes en bellenblaas.

trouwartikelen-3
Een veilige plek voor jullie cadeaus.

Trouwartikelen – Enveloppendozen

Waarschijnlijk krijgen jullie een heleboel cadeaus van jullie gasten. Meestal bestaat een groot deel van die cadeaus uit gevulde enveloppen, dus dan is het wel zo handig als je die allemaal op één centrale plek verzameld, zodat je ze daarna veilig weg kunt zetten. Gelukkig hebben wij trouwartikelen in ons assortiment, die dat wat makkelijker maken.

De trouwartikelen die ik bedoelde, zijn natuurlijk onze stijlvolle enveloppendozen. We hebben die werkelijk in heel veel verschillende soorten, dus er is er altijd wel één te vinden die bij je overige trouwdecoratie past. Wat dacht je bijvoorbeeld van onze enveloppendozen met de tekst ‘Cards’ op de voorkant? Die hebben we in het wit met goud, wit met roségoud, goud met wit en in de kleuren kraft met wit. Kortom: welk thema jullie ook hebben, we hebben altijd trouwartikelen in de juiste kleuren.

trouwartikelen-2
We verkopen heel veel verschillende gastenboeken, in bijna iedere themakleur!

Trouwartikelen – Gastenboeken

Eén van de leukste dingen aan trouwen? Dat je later terug kunt kijken op een fantastische dag. Belangrijk daarbij is wel dat je alle mooie momenten en wensen vastlegt, zodat je die er heel gemakkelijk bij kunt pakken. Onze trouwartikelen kunnen daarbij helpen. Zo maak je bijvoorbeeld met onze photobooth props hilarische foto’s, kun je al die foto’s bewaren in onze fotoboeken en leg je alle lieve wensen van jullie gasten vast in ons gastenboek.

Van die laatste categorie hebben we veel verschillende soorten. Héél veel zelfs! Zo hebben we klassieke gastenboeken in alle kleuren. Zijn klassieke gastenboeken niet echt iets voor jou? Geen probleem! We verkopen ook originele gastenboeken en gepersonaliseerde gastenboeken. In totaal hebben we meer dan 150 verschillende soorten.

Kortom: bij What a Wonderful Wedding vind je alle trouwartikelen die je nodig hebt!

Volg ons op Facebook, Instagram, Pinterest en Bloglovin voor nog meer trouwinspiratie!