De leukste bedankjes maak je heel gemakkelijk zelf, met onze bedankdoosjes!

Zelf bedankjes maken

Natuurlijk kunnen wij de leukste trouwbedankjes voor jullie maken, met gepersonaliseerde stickers (daarover later meer 😉 ) en een leuke verpakking, maar dat hoeft niet. Je kunt namelijk heel gemakkelijk zelf de hipste trouwbedankjes maken.

Bedankdoosjes

Op onze website verkopen we alles wat je nodig hebt. Begin je perfecte trouwbedankje met een leuk bedankdoosje. Is jullie thema kleur bijvoorbeeld roségoud? Zorg er dan voor dat jullie trouwbedankjes ook daarbij aansluiten. Een prachtig voorbeeld van roségouden bedankdoosjes zijn onze bedankdoosjes ‘Round Rose Gold’.

Bruidssuiker

Heb je het perfecte bedankdoosje gevonden? Dan kun je na gaan denken over de inhoud van jullie trouwbedankje. We verkopen namelijk bruidssuiker in alle kleuren van de regenboog, dus er zit altijd wel wat voor jullie bij. En ook in alle smaken van de regenboog! Zo hebben we bruidssuiker gevuld met chocola of amandelen en verkopen we ook gewoon snoepjes met toepasselijke teksten als ‘Just Married’ erop.

Maak je trouwbedankje helemaal af met een leuk label

Labels

Heb je geschikte inhoud gevonden voor jullie trouwbedankje? Dan is het wel zo leuk om daar bijvoorbeeld een leuk labeltje aan te hangen. We hebben labels in alle soorten, dus er is er sowieso wel één te vinden die bij jullie thema past.

Het voordeel van een label is dat je zelf helemaal kunt weten wat je er op wilt zetten. Mocht je het liefst zelf een tekst bedenken, dan zijn labels wel zo handig! Geen zin om te schrijven? Kies dan voor gepersonaliseerde stickers!

Stickers

We noemden het net al even: (gepersonaliseerde) stickers! In onze shop vind je heel veel verschillende soorten, bijvoorbeeld voor de ‘Save the date’ kaarten of voor op jullie trouwbedankjes.

Doordat je ook jullie namen en/of trouwdatum op de stickers kunt laten zetten, wordt jullie trouwbedankje extra persoonlijk! Omdat we de stickers zelf drukken, heb je ze ook nog eens binnen 3 werkdagen in huis.

Uiteraard hebben we ook complete bedankjes, zoals bijvoorbeeld onze sterretjes.

Gepersonaliseerde bedankjes

Natuurlijk hebben we ook een oplossing voor mensen die liever niet zelf de bedankjes samenstellen. Zo hebben we meer dan 100 gepersonaliseerde bedankjes, die zelfs kant-en-klaar kunnen worden aangeleverd!

Bij onze gepersonaliserde bedankjes kun je zelf de vulling kiezen en kun je de stickers personaliseren met bijvoorbeeld jullie namen of trouwdatum. Ook kun je kiezen tussen verschillende verpakkingen, zodat het helemaal júllie trouwbedankje wordt.

Liever geen bedankjes met snoep? Neem dan eens een kijkje bij onze lippenbalsem trouwbedankjes of thee bedankjes of natuurlijk onze ‘Let Love Sparkle’ sterretjes!

Weten jullie al welke trouwbedankjes jullie gaan kiezen?

Volg ons op Facebook, Instagram, Pinterest en Bloglovin voor nog meer trouwinspiratie!