trouwdecoratie-2
Op onze website vind je heel veel trouwdecoratie, waarmee je jouw droombruiloft kunt creëren.

YES! Je bent ten huwelijk gevraagd en de voorbereiding op jullie grote dag kan gaan beginnen. Wat fijn dat je tegenwoordig heel veel dingen lekker zelf op internet uit kunt zoeken, zoals een geschikte fotograaf, een photobooth en ook jullie trouwdecoratie. We hebben namelijk een website vol met de hipste trouwdecoratie, handig onderverdeeld in categorieën en thema’s.

Vind je het lastig om een geschikt thema te vinden? Geen probleem! Doordat we bij bijna al onze trouwdecoratie een stijlvolle productfoto hebben uitgelicht, kun je al een beetje zien hoe de producten er bij jullie bruiloft uit zouden zien. Hieronder lichten wat populaire trouwdecoratie uit, om je alvast een idee te geven van de mogelijkheden!

Hangende trouwdecoratie

trouwdecoratie
Onze houten kransen zijn super populair!

We hebben honderden trouwartikelen, waarmee je in mum van tijd een prachtige achtergrond creëert voor bijvoorbeeld de ceremonie, of waarmee je de feestzaal mooi kunt aankleden. Als je een combinatie gebruikt van onze lampionnen, paper fans, pompoms en honeycombs krijg je een heel speels en mooi effect. We hebben alles in lekker veel kleuren, dus er is altijd wel iets te vinden dat bij je overige trouwdecoratie past.

Maar natuurlijk hebben we nog veel meer hangende trouwdecoratie. Wat dacht je bijvoorbeeld van onze prachtige houten kransen. Die zijn prachtig als backdrop bij de ceremonie of tijdens het diner. Je kunt ze zelf aankleden met bloemen voor een nog mooier effect.

Trouwdecoratie – Ballonnen

trouwdecoratie-3
De ballonnenboog opnieuw uitgevonden. Door een combinatie van verschillende soorten ballonnen, krijg je een prachtig effect!

Wat is een webshop vol trouwdecoratie zonder ballonnen? Wat ons betreft niet zo veel. Daarom hebben we lekker veel verschillende soorten in ons assortiment. Zo vind je bij ons tekst ballonnen, mega ballonnen, blanco ballonnen, confetti ballonnen, folieballonnen en ballonnenbogen handig onderverdeeld in verschillende categorieën.

Ballonnenbogen zijn echt een traditionele trouwdecoratie, maar sinds kort zijn er ook super hippe varianten beschikbaar. In onze shop vind je ballonnenbogen die opgebouwd zijn uit verschillende soorten ballonnen. Door de combinatie van confetti ballonnen, folieballonnen en blanco ballonnen krijg je een prachtig effect!

Trouwdecoratie – Cadeaus

trouwdecoratie
We verkopen heel veel gepersonaliseerde cadeaus voor het bruidspaar maar ook voor getuigen, ouders of jullie ceremoniemeester.

Bij een bruiloft worden natuurlijk heel veel cadeaus gegeven. Jullie krijgen als bruidspaar zelf waarschijnlijk een boel dingen aangeboden, maar het zou zomaar kunnen dat jullie ook aan jullie trouwteam wat geven. Daarom hebben we al onze cadeaus, net als onze andere trouwdecoratie, handig onderverdeeld.

Ben je bijvoorbeeld op zoek naar een cadeau voor de bruid, cadeau voor de bruidegom, cadeau voor je bruidsmeisje, cadeau voor je groomsmen, cadeau voor je getuigen of een cadeau voor jullie ouders? Dan vind je precies wat je zoekt, in de eerder genoemd categorieën.

Trouwdecoratie – Eten

trouwdecoratie-4
Creëer een prachtige dinertafel of candy table met onze trouwdecoratie.

Je ziet het misschien wel voor je: na de ceremonie gaan jullie met z’n allen dineren aan een prachtig gedecoreerde tafel. Om dat voor elkaar te krijgen, hebben we heel veel trouwdecoratie die prachtig staat op jullie dinertafel of candy table. Wat dacht je bijvoorbeeld van onze categorie tafelaankleding? Daarin vind je bijvoorbeeld centre piecies die prachtig staan in het midden van de tafel?

Ook hebben we heel veel trouwdecoratie voor de candy table. Je kunt bijvoorbeeld jullie gasten verwelkomen met een donut, prosecco of een klein hapje. Onze donut walls, prosecco walls en candy walls helpen je alles mooi te presenteren.

Weten jullie al voor welk trouwdecoratie thema jullie gaan?

Volg ons op Facebook, Instagram, Pinterest en Bloglovin voor nog meer trouwinspiratie!