Bijzondere bruiloften

BIJZONDERE BRUILOFT | Angela & Tim zijn getrouwd in New York!

Waar kun je als bride to be nou beter inspiratie opdoen dan bij bruiden die al getrouwd zijn? Stralende bruiden die nog úren kunnen navertellen over hun mooie dag én die alle do’s en don’ts met je willen delen? In onze blogserie Bijzondere Bruiloften vertellen kersverse bruiden over hun bruiloft! Deze keer: Angela & Tim zijn getrouwd in NEW YORK!

bruiloft-decoratie-bijzondere-bruiloft-angela-tim-9

Waarom wilden jullie graag trouwen?

Wij zijn inmiddels al bijna 9,5 jaar samen en wonen sinds 3 jaar samen. We hebben altijd gezegd dat we graag wilden trouwen. Je belooft elkaar echt eeuwige trouw op zo’n mooie dag, die helemaal in het teken staat van onze liefde en die beleven we samen met de mensen die ons heel dierbaar zijn.

Vertel, hoe ben je ten huwelijk gevraagd?

We wisten al dat we wilden trouwen en dat we in New York zouden gaan trouwen. Pas daarna heeft mijn vriend me ten huwelijk gevraagd, op vakantie in Portugal. Het was heel romantisch, in het zwembad, met allemaal kaarsjes op de rand en onder een hele mooie sterrenhemel.

Waarom hebben jullie ervoor gekozen om in New York te trouwen?

We waren er al heel snel over uit dat we graag in het buitenland wilden trouwen. We wilden graag een romantische en intieme dag, met alleen de mensen die heel dichtbij ons staan. Toen zijn we eens rond gaan kijken waar je allemaal kan trouwen en op die manier kwamen we New York tegen. Mijn vriend riep toen gelijk: ‘Ja, daar wil ik trouwen!’ We zijn namelijk drie jaar geleden naar New York geweest en toen zijn we echt verliefd geworden op de stad!

Welke speciale dingen moesten jullie regelen/anders doen omdat jullie in Amerika trouwden?

Wij hebben alles laten regelen door een reisbureau dat gespecialiseerd is in trouwen in het buitenland (Extravacanza). Daardoor hoefden we zelf vrij weinig te regelen! Wij konden aangeven wat we wilden en zij hebben dat weer overlegd met de weddingplanner in New York. De weddingplanner heeft het uiteindelijk allemaal geregeld. Daardoor hebben we vrij weinig stress ervaren bij het regelen van de bruiloft! In Nederland hebben we nog een feest gegeven voor iedereen en dat hebben we wel helemaal zelf geregeld.

bruiloft-decoratie-bijzondere-bruiloft-angela-tim-8

Hoe zag jullie bruiloft eruit?

Het was een hele mooie, relaxte dag! Heel intiem, iedereen was de hele dag overal bij betrokken! We hadden prachtig weer, alles verliep vlekkeloos. Met een lach en met een traan. We hebben mooie, nieuwe herinneringen gemaakt en oude opgehaald. Het was gewoon een sprookje!

Wat was jullie trouwthema en welke decoratie mocht niet ontbreken op jullie bruiloft?

We hadden niet echt een thema. Ik had wel lichtroze schoenen aan en lichtroze rozen in mijn boeket. En uiteindelijk hadden alle gasten ongeveer hetzelfde aan; onze moeders hadden allebei een roze kanten jurkje aan en de andere meiden hadden ook een kanten jurkje aan. De mannen waren allemaal in pak. Verder was de hele entourage van New York natuurlijk de mooiste decoratie!

bruiloft-decoratie-bijzondere-bruiloft-angela-tim-4

Wat zou je de volgende keer anders doen?

Eigenlijk niks, we hebben van elke seconde genoten en alles liep perfect.

Wat is jouw beste tip voor toekomstige bruidsparen die ook in het buitenland willen trouwen?

Doe het! Het is zo bijzonder om op een hele andere plek de mooiste dag van je leven te vieren. En je bent met een intiem groepje, wat het allemaal extra speciaal maakt. Daarbij is mijn tip wel om een weddingplanner of zoiets in te schakelen. Je kunt dan gewoon aangeven wat je wil en het wordt allemaal voor je geregeld. Zo heb je weinig stress!

bruiloft-decoratie-botanics

Deco bij deze bruiloft

Wauw, wát een bruiloft! New York is ook één van onze lievelingsplekken in de wereld, dus we snappen heel goed dat Angela & Tim hier getrouwd zijn! Decoratie op een bruiloft als deze, zouden wij rustig houden, zodat New York zelf in het middelpunt blijft staan. Onze Beautiful Botanics collectie, met veel groen en roségoud past hier perfect bij!

Wil jij ook graag vertellen over jullie fantastische bruiloft? Stuur ons even ‘n mailtje en wie weet ben jij de volgende keer aan de beurt!

Foto’s: Ixi-photo.nl (Linda van Gils) & Jimmy Chu (fotograaf in New York)

Volg ons op Bloglovin, Facebook & Instagram voor meer trouwinspiratie!

Related Posts

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This site is protected by reCaptcha and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.