vrijgezellenfeest-accessoires-3
Ons super stijlvolle Floral Hen thema is een combinatie tussen roségoud en een bloemetjesprint.

Met een beetje geluk heb je voor jullie nog een leuke dag om naar uit te kijken: je vrijgezellenfeest! Een heerlijke dag met de dames, vol met leuke activiteiten en de hipste vrijgezellenfeest accessoires. Om het decoreren van het vrijgezellenfeest wat makkelijker te maken, hebben we onze vrijgezellenfeest accessoires handig onderverdeeld in categorieën.

Hieronder laten we kort zien wat je van alle verschillende vrijgezellenfeest accessoires thema’s kunt verwachten.

vrijgezellenfeest-accessoires-4
Geen de aanstaande bruid ook een leuke herinnering mee voor na het vrijgezellenfeest, zoals bijvoorbeeld een gastenboek.

Vrijgezellenfeest accessoires – Floral Hen

Ons Floral Hen thema zit vol met handige vrijgezellenfeest accessoires, zoals bijvoorbeeld sjerpen voor de Bride to Be, de bruidsmeisjes en alle andere dames van Team Bride. Op die manier kan iedereen zien dat jullie bij elkaar horen.

Maar natuurlijk hebben we nog veel meer Floral Hen vrijgezellenfeest accessoires. Wat dacht je bijvoorbeeld van de papieren bekertjes en de papieren bordjes? Die zorgen ervoor dat je na het vrijgezellenfeest een stuk minder afwas hebt, want die kun je na gebruik gewoon weggooien.

Je vindt alle vrijgezellenfeest accessoires van ons Floral Hen thema hier.

vrijgezellenfeest-accessoires-1
Voor de moderne bruid: ons I Do Crew thema.

Vrijgezellenfeest accessoires – I Do Crew

Is het Floral Hen thema iets te romantisch voor je? Dan past onze I Do Crew collectie misschien beter bij je. Daarin vind je namelijk vrijgezellenfeest accessoires in de kleuren goud en wit. Perfect voor moderne bruiden!

Ook in dit thema vind je weer allemaal handige decoratie, die je een boel werk uit handen nemen. Wat dacht je bijvoorbeeld van de I Do Crew servetten? Die zorgen ervoor dat de dames alvast hun eigen kruimels opruimen. Of de I Do Crew photobooth props? Daarmee maak je in een mum van tijd heel veel hilarische foto’s!

vrijgezellenfeest-accessoires-2
Het klassieke ‘Team Bride’ thema blijft heel populair.

Vrijgezellenfeest accessoires – Team Bride

Ons Team Bride thema is al jaren een hit en dat is niet voor niets. In dit klassieke vrijgezellenfeest accessoires thema vind je namelijk alles wat je nodig hebt, om een aanstaande bruid mee te verrassen!

Wat dacht je bijvoorbeeld van dit Team Bride gastenboek? Als je daar alle meiden wat leuks in laat schrijven voor de aanstaande bruid, dan is dat een heel mooi aandenken voor later. En ben je op zoek naar een alternatief voor of een aanvulling op de klassieke sjerp? Dan zijn de Team Bride plaktattoos of de Team Bride badges misschien wel iets voor je!

vrijgezellenfeest-accessoires
Ons Bride Tribe thema knalt je tegemoet, met een vrolijke combinatie van roze en iridescent.

Vrijgezellenfeest accessoires – Bride Tribe

Mag het allemaal wel wat meer opvallen? Dan is ons Bride Tribe thema echt iets voor jou! Daarin vind je vrijgezellenfeest accessoires in de kleuren roze en iridescent. Door het shiny effect knalt dit thema je tegemoet.

Ben je bijvoorbeeld nog op zoek naar een leuke activiteit voor op het vrijgezellenfeest? Dan is het ‘Vrijgezellenfeest spel Truth or Dare’ een goed idee. Op de meegeleverde kaarten kun je zelf de leukste ‘Truth or Dare’ acties schrijven en vervolgens afplakken met roségouden krasstickers. Wat zal de bruid kiezen? De waarheid (‘Wat was je eerste indruk van je aanstaande?’) of durven (‘Dance like nobody’s watching’)? Als ze eenmaal gekozen heeft, mag ze de actie open krassen én moet ze ‘m natuurlijk uitvoeren.

Maar uiteraard heb je in dit thema nog veel meer vrijgezellenfeest accessoires zitten. Wat dacht je bijvoorbeeld van de ring shotglaasjes? Of de hilarische slinger ‘Same Willy Forever‘? Een vrijgezellenfeest is soms ook een beetje plagen, nietwaar? 😉

Welk vrijgezellenfeest accessoires thema vind jij het mooist?

Volg ons op Facebook, Instagram, Pinterest en Bloglovin voor nog meer trouwinspiratie!