bruiloft-decoratie-floral-hen
Tips en inspiratie, Trends & thema's

Vrijgezellenfeest decoratie: Floral Hen

vrijgezellenfeest-decoratie-blog-floral-hen-5

‘De reis is belangrijker dan de bestemming’. Je kent de uitspraak vast wel en ondanks dat het misschien niet helemaal aansluit bij de planning van een bruiloft, is het wel belangrijk om ook tijdens de voorbereidingen op jullie grote dag wat hoogtepunten te vieren. Een vrijgezellenfeest is daar een uitgelezen mogelijkheid voor! 

Om ervoor te zorgen dat je niet overspannen raakt van het organiseren van het vrijgezellenfeest, willen we je graag een beetje helpen. We hebben namelijk heel veel nieuwe vrijgezellenfeest collecties ingekocht, zodat er altijd wel eentje bij je past!

vrijgezellenfeest-decoratie-blog-floral-hen-2

Sjerp ‘Bride to Be’

Is een vrijgezellenfeest compleet zonder een sjerp? Wat ons betreft niet helemaal! Daarom hebben we heel veel verschillende sjerpen ingekocht, zoals bijvoorbeeld deze prachtige ‘Bride to Be’ sjerp Floral Hen.

Op die manier kan iedereen zien om wie het die dag gaat en staat de aanstaande bruid helemaal in het zonnetje!

vrijgezellenfeest-decoratie-blog-floral-hen-4

Armbandjes ‘Floral Hen’

Maar natuurlijk moeten we ook de rest van Team Bride niet vergeten! Gelukkig hebben onze leveranciers ook aan de vriendinnen van de aanstaande bruid gedacht en konden we bijvoorbeeld deze hippe ‘Team Bride’ armbandjes inkopen.

Deze armbandjes zorgen ervoor dat iedereen weet dat jullie bij elkaar horen en daarnaast is het ook na het vrijgezellenfeest een heel mooi aandenken!

vrijgezellenfeest-decoratie-blog-floral-hen

Servetten ‘Team Bride’

Eten is een belangrijk onderdeel van het vrijgezellenfeest, dat begrijpen wij helemaal! Maar omdat ook wij snappen dat niemand zin heeft om met een propvolle buik alle rommel op te ruimen, zou het wel zo makkelijk zijn als de meiden alvast zelf een deel van de troep opruimen.

Gelukkig kun je dat heel gemakkelijk voor elkaar krijgen, met deze super schattige ‘Team Bride’ servetten. Dat scheelt een hoop kruimels op de vloer!

vrijgezellenfeest-decoratie-blog-floral-hen-3

Linnen tasje ‘Team Bride’

Het enige nadeel aan een vrijgezellenfeest? Dat het zo snel voorbij is! Daarom is het zo belangrijk dat alle meiden ook iets leuks mee naar huis krijgen, zodat ze nog vaak terug kunnen denken aan dat fantastische vrijgezellenfeest.

Verzamel al die leuke cadeautjes in deze hippe linnen ‘Team Bride’ tas. Daarmee kunnen de meiden nog maanden lang herinneringen ophalen aan die prachtige dag!

Wat vinden jullie van de ‘Floral Hen’ collectie?

Volg ons op Facebook, Instagram, Pinterest en Bloglovin voor nog meer trouwinspiratie!

Related Posts

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *