krijt-slinger
Blog, Tips en inspiratie

Waarom krijtborden ideaal zijn voor elke bruiloft

Is het jullie al opgevallen dat wij gék zijn op krijtbordjes? Je vindt ze overal terug in onze shop. Grote borden, kleine bordjes, knijpers, prikkers, slingers, we hebben het allemaal! Maar dat is niet voor niets. Krijtbordjes zijn namelijk ideaal voor elke bruiloft! Je kunt erop schrijven wat je wilt en na de bruiloft zijn ze ook nog super leuk om thuis op te hangen. Deze krijtbordjes mogen in ieder geval niet ontbreken op jullie bruiloft:

krijt-slinger

Krijtslinger

Deze super schattige krijtslinger is toch wel een favorietje van ons, hoor! Het ziet er niet alleen super schattig uit, maar hij is ook nog eens overal voor te gebruiken. Hang ‘m boven de candy table, aan jullie stoelen of aan de muur met een leuke boodschap. Wij zijn fan!

candy-table

Krijtbordjes op de candy table

Krijtbordjes zijn ook ideaal om aan te geven welk lekkers er allemaal op de candy table staat. We hebben natuurlijk deze super schattige knijpers met krijtbordjes, maar ook kleine krijtbordjes en niet te vergeten: krijtbordpijlen op een prikker!

krijtbord

Krijtbord met een warm welkom

Dit leuke grote krijtbord is prachtig bij bruiloft met een rustic tintje. Zet hem neer bij de deur voor een warm welkom of gebruik hem als wedding sign. Helemaal super voor outdoor weddings en festival weddings!

krijtbord-wedding-sign

Krijtbord als wedding sign

Ook zo’n trend: een wedding sign bij de oprit, langs de weg of bij de ingang! Met pijlen die aangeven waar de ceremonie plaats gaat vinden, waar je de cocktails kan vinden en waar het feest los zal gaan. Deze krijtborden met vintage look verkopen wij per twee, dus een wedding sign is zo gemaakt!

Enthousiast geworden? Neem dan even een kijkje bij al onze krijtborden!

Volg ons op Bloglovin, Facebook & Instagram voor meer trouwinspiratie!

Related Posts

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *