waxinelichthouders
How to, Tips en inspiratie

Waxinelichthouders

waxinelichthouders-bruiloft-decoratie (1)

Zelfs als jullie in hartje zomer gaan trouwen, dan nog gaat de zon uiteindelijk onder. Je kunt dan natuurlijk een paar TL-bakken tevoorschijn toveren en daarmee de complete locatie uitlichten, maar je kunt ook voor een iets subtielere aanpak gaan.

Waxinelichthouders zijn perfect als je het ook ‘s avonds heel sfeervol wilt houden. Je kunt ze bijvoorbeeld gebruiken om net genoeg licht te krijgen bij het diner, of voor wat extra sfeer bij het feest. In deze blog lichten we onze favoriete waxinelichthouders voor je uit!

waxinelichthouder-bruiloft-decoratie

Klassieke waxinelichthouders

We hebben natuurlijk heel veel verschillende soorten waxinelichthouders. Sommige helemaal volgens de laatste trends en andere juist wat meer klassiek. De waxinelichthouders hierboven vallen onder die laatste categorie en zijn verkrijgbaar in de tijdloze kleuren goud en zilver.

Doordat ze heel klein zijn, nemen ze weinig ruimte in op de tafel en houd je voldoende ruimte over voor andere tafeldecoratie!

Waxinelichthouders:
Waxinelichthouder ‘Ribbed Frosted’ goud en Waxinelichthouder ‘Glass Frosted’ goud

waxinelichthouder-bruiloft-decoratie (2)

Rustieke waxinelichthouders

Van klassiek naar de laatste trends. De bovenstaande waxinelichthouders sluiten namelijk helemaal aan bij ons ‘Rustic Country’ thema, met daarin bruiloft decoratie in de kleur kraft in combinatie met de materialen hout en jute.

Vooral de ‘Houten waxinelichthouder Rustic Country‘ past helemaal in die categorie, door de prachtige natuurlijke look. De ‘Glazen waxinelichthouders Rustic Country‘ zijn dan weer uitermate geschikt om bijvoorbeeld wat bloemen in neer te zetten. Op die manier kun je de dinertafel wel heel mooi aankleden!

Waxinelichthouders:
‘Houten waxinelichthouder en ‘Glazen waxinelichthouders’

waxinelichthouder-bruiloft-decoratie (1)

Hangende waxinelichthouders

Maar het kan natuurlijk ook anders. Deze hangende waxinelichthouders zijn een prachtige centrepiece op de dinertafel. We hebben ze in heel veel verschillende soorten, dus er is er altijd wel één te vinden die aansluit bij jullie overige tafeldecoratie.

Ook deze hangende waxinelichthouders zijn geschikt om bijvoorbeeld plantjes in te doen. Als je dat dan combineert met enkele waxinelichtjes, dan krijg je een mooi kleurrijk en sfeervol effect!

Waxinelichthouders:
Hangende waxinelichthouder large en Hangende waxinelichthouder small 

Welke waxinelichthouder vinden jullie het mooist?

Volg ons op Facebook, Instagram, Pinterest en Bloglovin voor nog meer trouwinspiratie!

Related Posts

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *