bruiloft-decoratie-pinterest-wedding
Wedding Week

Zo maak jij een Pinterest bruiloft!

bruiloft-decoratie-pinterest-wedding

Urenlang struin je Pinterest af naar de perfecte bruiloft decoratie voor jullie bruiloft. Maar hoe maak je nou zélf een Pinterest bruiloft? Eigenaren Geert & Marieke delen vandaag hun beste tips & tricks met je. Van de bruiloft decoratie trends van 2018 tot dé manier om je bruiloft persoonlijk en uniek te maken. Lees je mee?

Even voorstellen

bruiloft-decoratie-wedding-week

Foto: Joyce Netteb Photography

Wat zijn dé bruiloft trends van 2018 op het gebied van trouwdecoratie?

Rustic weddings zijn helemaal hip! Denk aan een boerderij of oude schuur als trouwlocatie met als decoratie bloemen, hout & kraft. Maar ook geometrische vormen, marmer en kleurrijke bloemen zijn echte trends dit jaar! Qua kleuren zien we heel veel roségoud (prachtig!) en navy blue (check bijvoorbeeld onze gloednieuwe Royal Blue collectie). Wil je nog meer lezen over de bruiloft trends van 2018? We schreven er een uitgebreide blog over!”

bruiloft-decoratie-collectie-botanical-flower-6

Welke decoratie mag er wat jullie betreft écht niet ontbreken op een bruiloft?

Marieke: “Met hangende decoratie, zoals slingers, ballonnen en paper fans tover je met heel weinig moeite de locatie meteen om tot een schitterende feestlocatie. Dus die mogen wat mij betreft echt niet ontbreken! Liefst in jullie themakleuren natuurlijk. Oh, en een mooi ringdoosje, die je zelfs kunt laten personaliseren met jullie namen en trouwdatum.”

Geert: “Een mooi gastenboek of alternatief gastenboek! Het is zo leuk om al die leuke en grappige woorden van familie en vrienden terug te lezen na de bruiloft. Vooral als je een gastenboek hebt, in combinatie met een photobooth. Geloof me, daar worden de meest hilarische foto’s mee gemaakt! Met top foto’s zoals ‘fotoshoots met saucijzenbroodjes’ aan het einde van de avond (en ja, ik spreek uit ervaring!) 😉 Verder vind ik dat een cake topper eigenlijk ook niet mag ontbreken. Met heel weinig moeite maak je je trouwtaart zo écht af.”

bruiloft-decoratie

Ik ben niet zo goed in decoreren. Hoe pak ik het decoreren van mijn bruiloft aan?

“Het is makkelijk om te werken vanuit een thema of themakleur. Dat brengt rust in je decoratie en zorgt ervoor dat alles bij elkaar past. In ons menu kun je onder ‘thema’s’ de leukste bruiloft thema’s terugvinden met decoratie die perfect op elkaar aansluit. En in de sidebar (aan de zijkant van de site) kun je zoeken op kleur. Dan hoef je eigenlijk alleen nog maar je favorieten te kiezen!

Verder is het goed om te kijken naar welk thema er bij jullie locatie past. Trouw je in een oude houten schuur? Daar past moderne industriële decoratie niet zo mooi bij. En in een moderne hoogglans feestzaal staat rustieke decoratie weer niet zo mooi. Als jullie thema en de locatie met elkaar matchen, haalt dat het beste in beide naar boven.”

bruiloft-decoratie

Hoe maak ik mijn bruiloft persoonlijk & uniek?

“Door decoratie te kiezen die bij jullie en jullie trouwlocatie past. En door jullie trouwdecoratie te personaliseren. Denk bijvoorbeeld aan een prachtige kimono met jouw naam erop, een ringdoosje met jullie initialen, geloftenboekjes met jullie namen, een kledinghanger of een prachtige sieradendoos. Staat niet alleen fantastisch op de dag zelf, maar het is ook meteen een heel mooi aandenken!”

Doe jij al mee met onze winactie?

bruiloft-decoratie-win

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en Bloglovin voor nog meer trouwinspiratie!

Related Posts

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This site is protected by reCaptcha and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.