bruiloft-decoratie-tips-bruidsparen
Wedding Week

De beste tips van andere bruidsparen!

bruiloft-decoratie-tips-andere-bruidsparen

Het is deze week Wedding Week en dat betekent dat we de hele week de beste tips van de experts delen, zoals ambtenaren en fotografen. Vandaag het woord aan een andere groep experts, namelijk de newlyweds! Want wie kunnen jullie nou beter tips geven dan alle pasgetrouwde stellen, die het zelf allemaal al hebben meegemaakt? Wij stelden op Facebook en Instagram de volgende vraag: wat is jouw beste bruiloft tip voor anderen? Dit zijn de antwoorden!

Anniek: “Begin op tijd en maak ‘to do lijstjes’! Wij zijn nu ruim anderhalf jaar bezig met het plannen van onze bruiloft en ik zou alle voorpret nu al voor geen goud meer willen missen! Iedereen is er zo mee begaan.”

Judith: “Het is jóuw bruiloft. Hoor alle meningen aan en neem de leuke opties mee, maar doe vooral wat jij wilt!”

Beau: “Laat het op de dag zelf los! Niemand weet hoe jij je bruiloft in je hoofd hebt, behalve jij. Gaat er iets mis? Doe alsof het zo hoort!”

Marinka: “Denk aan jezelf en niet aan wat anderen ervan zouden vinden als jij het zo doet… het is jouw dag!”

bruiloft-decoratie-tips-bruidsparen

Shanou: “Maak een potje met vragen over de bruiloft (zoals “Waar ben je zenuwachtig voor?”) en stel ze aan elkaar. Je zult verbaasd zijn over elkaars antwoorden en het is zo leuk om te horen hoe de ander erin staat!”

Vera: “Neem op de dag zelf een momentje om even samen te zijn zodat je ook echt even samen kan genieten.”

Lisan: “Probeer na de dag zolang mogelijk na te genieten en in de trouwbubbel te blijven, door samen de dag te bespreken, de cadeaus uit te pakken, familie en vrienden te spreken over de dag en foto’s en filmpjes te bekijken.”

Ria: “Kies leveranciers waar je je echt goed bij voelt. Bij twijfel, niet doen.”

Anna: “Vergeet geen SPF 30 te gebruiken op je gezicht!”

Onze aanraders

bruiloft-decoratie-wedding-planner

Druk bezig met het plannen van jouw bruiloft? Dan is onze wedding planner echt onmisbaar! Hij bevat een checklist met dingen die je een jaar tot 1 week van tevoren moet regelen. Daarnaast kun je een budget lijst bijhouden en de gastenlijst erin noteren. Er is ruimte voor het maken van de tafelindeling, informatie over de trouwlocatie, contacten met leveranciers, to do lijstjes, inspiratie, moodboards en eigen notities.

bruiloft-decoratie-wedding-planner

Ga je toch liever voor een Nederlandse planner? Dan is ons I DO trouwdagboek perfect voor jou! Jullie kunnen er alle voorbereidingen van jullie grote dag in kwijt, zoals de gastenlijst, alle kosten, een to do list, notities, moodboards en nog veel meer leuks! In het dagboek komen de mooiste momenten terug, zoals het passen van de trouwjurk, bruidstaarten proeven, getuigen vragen, fotograaf vinden, trouwringen zoeken, het vrijgezellenfeest en nog veel meer bijzondere momenten!

bruiloft-decoratie-wedding-planner

Natuurlijk wordt dé dag geweldig, maar vergeet vooral niet te genieten van de voorbereidingen! Met deze leuke ALMOST MARRIED! Selfie cards van Bonjour to you leg je alle voorbereidingen vast met leuke selfies! Heb je je droomjurk gevonden? Je bruidsmeisje gevraagd? Jullie trouwlocatie gevonden? Hét vrijgezellenfeest gehad? Leg al deze leuke, mooie en bijzondere momenten vast met deze toffe selfie cards!

Doe jij al mee met onze winactie?

bruiloft-decoratie-win

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en Bloglovin voor nog meer trouwinspiratie!

Related Posts

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This site is protected by reCaptcha and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.