candy-table
How to, Tips en inspiratie

Zo maak je zelf een heerlijke candy table!

candy-table

Het is een regelrechte hit in bruiloftenland en dat snappen we wel, want wie houdt er nou niet van snoep en ander lekkers? We hebben het natuurlijk over een candy table! Een tafel vol snoep, hapjes, taarten, donuts, cupcakes en ander lekkers. Loopt het water je al in de mond? Mooi! Want vandaag vertellen we precies hoe je zelf zo’n prachtige candy table kunt maken op jouw bruiloft!

candy-table

candy-table

candy-table

1. De basis: een loper of tafelkleed

Je begint natuurlijk bij de basis. Kies een mooie tafel uit voor jullie candy table. Waarschijnlijk heeft jullie trouw- of feestlocatie er wel eentje! Is de tafel al heel tof en is het tafelblad bijvoorbeeld gemaakt van hout? Dan kun je het natuurlijk zo laten. Is het tafelblad minder mooi of wil je sowieso gaan voor een echte eyecatcher? Dan kun je kiezen voor een prachtige tafelloper! Bijvoorbeeld een tafelloper van kant of zo’n gave met glitters!

Je vindt al onze tafellopers hier!

candy-table

candy-table

candy-table

candy-table

candy-table

2. Bruidstaart en cupcakes!

Een candy table zonder eten is natuurlijk geen candy table! En het allerleukste is: je kunt ‘m vullen met wat jullie maar lekker vinden. Zo kun je bijvoorbeeld jullie bruidstaart erop zetten en ‘m aanvullen met heerlijke cupcakes. Of misschien hebben jullie wel een taartentafel met allerlei heerlijke taarten waar de gasten uit kunnen kiezen! Begin je candy table in ieder geval met de ‘grote’ dingen, zoals taarten en etagères vol cupcakes. Dan kun je ‘m daarna aanvullen met de kleinere dingen.

Vergeet je bruidstaart niet te versieren met een leuke cake topper! Gaan jullie voor cupcakes? Dan kun je niet zonder leuke cupcake vormpjes en cupcake toppers! Ziet er ook nog eens super leuk uit! Cupcakes kun je handig stapelen op een etagère, maar soms staat het juist speels om ze gewoon op de tafel te zetten. Zijn jullie op zoek naar iets originelers? Wat dacht je van donuts? Geef toe, je krijgt toch meteen honger van deze foto’s?

candy-table

candy-table

candy-table

3. Bakken snoep!

Zijn jullie echte zoetekauwen? Vul dan jullie candy table met snoepjes! Kies voor grote plastic potten of glazen weckpotten en vul ze met jullie lievelingssnoep. Zet er leuke plaatskaartjes bij om aan te geven welk snoep waarin zit. En leg er leuke snoepschepjes bij, zodat jullie gasten zelf hun snoep uit de potten in een leuk snoepzakje kunnen scheppen!

Natuurlijk moet je vooral snoep kiezen wat je lekker vindt, maar denk ook eens in kleuren! Alleen maar basis kleuren, zoals pepermunt en popcorn, dat wordt een beetje saai… Snoep is niet voor niets kleurrijk! Kies snoep in jullie themakleuren of juist in alle kleuren van de regenboog voor een super vrolijk effect! Denk aan winegums, spekkies, zure matten, perzikjes, M&M’s, Oreo’s, kauwgomballen, zuurstokken en ga zo maar door!

candy-table

candy-table

candy-table

candy-table

candy-table

4. Vrolijke snoepbakjes en -zakjes

Het is natuurlijk het allerleukste als jullie gasten zelf hun favoriete snoep kunnen scheppen in leuke snoepzakjes en -bakjes! Daarom hebben wij voor jullie de leukste en vrolijkste snoepzakjes en -bakjes verzameld. Ook super leuk: geef het als bedankje! Aan het einde van de avond scheppen jullie gasten hun zakje of bakje vol als afsluiter van het feest. Wedden dat de bakjes al leeg zijn voordat iedereen thuis is?!

candy-table

candy-table

candy-table

5. Bordjes en slingers

Hé, hallo, hoe kunnen we de decoratie nou vergeten? Alleen snoepbakken is ook een beetje saai! Maak daarom jullie candy table af met een leuke Love is Sweet slinger of zo’n tof Candy Bar bordje! Dan is het voor jullie gasten ook meteen duidelijk dat voor deze tafel geldt: ruiken mag, aankomen óók!

Al onze candy table aankleding vind je hier!

candy-table

candy-table

candy-table

candy-table

 candy-table

6. Details: rietjes en servetten

Maak jullie candy table helemaal af met details! De allerleukste rietjes, servetten om je vingers bij af te likken, tafelconfetti en wat dacht je van die toffe ijsblokjes in de vorm van een trouwring?! It’s all in the details, baby!

Hoe zit het met jullie? Hebben jullie al honger gekregen na het lezen van deze post? Wij wel tijdens het schrijven ervan! Bekijken jullie al onze candy table aankleding even? Duiken wij ondertussen even in de snoepkast… Oeps!

Je shopt al onze candy table producten hier!

Volg ons op Bloglovin, Facebook & Instagram voor meer trouwinspiratie!

candy-table

Related Posts

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This site is protected by reCaptcha and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.